"Дайв Технолъджис"е фирма занимаваща се професионално с подводна дейност, иновации в подводната работа. Фирмата разполага с екип
от професионалисти с дълъг опит в тази област, както и модерна материална част.
подводно електродъгово рязане и заваряване, монтаж и демонтаж, обучение, археологични интервенции, видео заснемане, взривяване, машинно почистване на подводната част на кораби, ремонтно възстановителни и строителни работи на хидротехнически съоръжения под вода.
ГУМИКС извършва професионално ЛЕПЕНЕ на ГУМЕНО-ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ чрез: ТОПЛА или СТУДЕНА ВУЛКАНИЗАЦИЯ - до обектите в страната или при нас по размери на клиента. - продажба и доставка на Гумено-Транспортни ленти. - продажба и доставка на ЛЕПИЛО за Студена вулканизация - 1 к-т - 50 лева.
Допълнителна информацияПреса за масло от маслини ядки и семена се отличава с висока издръжливост и здравина благодарение на конструкцията си от неръждаема стомана 304. Материалите за хранителни продукти не вредят на вашето здраве. Почистването е бързо и лесно..- Изработена от хранителна неръждаема стомана 304, тази ръчна преса за масло е издръжлива, здрава, устойчива на ръжда, антикорозионна, енергоспестяваща и безопасна за вашето здраве. Също така, включените бутилки могат да бъдат заменени със стандартни бутилки за домакинство, което ви оставя без притеснения.】- Ергономичната манивела е удобна и спестява труд. След като всичко е настроено, можете лесно да завъртите манивелата, за да извлечете маслото и ще се насладите на процеса и ще вкусите най-чистото и здравословно масло.【МОНТАЖ & ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 - Имаме всичко необходимо. Всичко, което трябва да направите, е да сглобите пресата за масло от неръждаема стомана стъпка по стъпка и да започнете да правите прясно масло..- Полукръглата преграда на нашата машина за извличане на масло е проектирана да поддържа бутилката с алкохол/ЗА ПОДГРЯВАНЕ НА ДОЛНАТА ЧАСТ ЗА ПО-ЛЕСНО ИЗВЛИЧАНЕ НА МАСЛОТО/ на място по време на работа и да гарантира, че няма да ви нарани, дори ако се счупи случайно. Клетката за пресата и всички метални части на машината могат да се нагорещят много по време на работа, моля, не ги докосвайте. Може преварително да подгреете продуктите в микровълнова печка за по-лесно извличане на маслото/олиото.【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 - Направете вашето домашно масло здравословно с нашия маслен експелер. Нашият домакински маслен екстрактор е подходящ за повечето маслодайни култури, в които съдържанието на масло е повече от 25%, като фъстъци, слънчогледово семе, чаено семе, сусамово семе, орех, орех, кокос, ленено семе и др.СъветПреди всяка употреба, моля, почистете и подсушете добре всички части..ПОДГРЕЙТЕ ДОЛНАТА ЧАСТ НА МАШИНАТА, КАТО ПОСТАВИТЕ АЛКОХОЛ ИЛИ ГАЗ В ЧАШКАТА С ФИТИЛА.Прясно изцеденото масло трябва да се остави да се охлади за 5-7 часа и след това да се консумира в рамките на 2-3 дни.Много нормално е маслото и екстрактите първоначално да изтичат от болта за регулиране на стойката. Можете да поставите чиния или съд на дъното, за да хванете остатъците..Материал: Неръждаема стомана 304Вид: РъчнаРазмер: 270 X 50 X 350 ммДиаметър на фунията: 11 смРазмер на пакета: 375 X 300 X 75 ммцената е без ддс
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм, Височини конс. кутии от 33 до 119 мм. Обороти: 420-2700 об. / м........ Разстояние от основата на шпиндела: 300 ммРазстояние от масата на шпиндела: 220 мм Производителност 200-250 кутии на час Мощност: 600 W Височина: 600мм Тегло 20 кг ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината ЗАБЕЛЕЖКA МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING /Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPENАко не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/Приложение -Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.Машината може да работи със следните видове кутии:52 cdl бирени кутии52 b52 бирени кутии52 кутии за напитки45 кутии Red Bull,63,73,83,99 мм.Тръбна хартияКутии за домашни любимци ЗАБЕЛЕЖКА; ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви веднага след покупкатаБързо вътрешно производство Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите .Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години. Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден .Първи ден 3 часа Втори ден 2 часа Трети ден 1 час