"Дайв Технолъджис"е фирма занимаваща се професионално с подводна дейност, иновации в подводната работа. Фирмата разполага с екип
от професионалисти с дълъг опит в тази област, както и модерна материална част.
подводно електродъгово рязане и заваряване, монтаж и демонтаж, обучение, археологични интервенции, видео заснемане, взривяване, машинно почистване на подводната част на кораби, ремонтно възстановителни и строителни работи на хидротехнически съоръжения под вода.
Внос на промишлени LED осветителни тела. Японски LED чип, дълъг живот - над 60 000 часа, възможност за интеграция в системи DALI, с опция за добавяне на инфрачервени и сензори за дневна светлина. Гаранция 6 год. Доставка по поръчка. Заповядайте и пазарувайте в нашия онлайн магазин Енертийно ефективни решения на адрес - https://energysavebg.com или поръчайте на изписания в обявата телефон. Очакваме Ви!
МАШИНА за производство на ПЕЛЕТИ – 1000 кг/ч Предназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: производителност: 1000 кг/ч мощност: 110,0 kw плоска матрица хидравличен регулируем натиск 4 броя ролки маслено охлаждане на машината циркулационно смазване ел. табло за управление Произведените пелети са с диаметър 6 мм и дължина съгласно стандарт EN 14961-2 Гаранционен срок: 18 месеца. за контакт: “КЕСИН“ – поръчкови НЕСТАНДАРТНИ МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ http://www.kessin-ltd.com [email protected] 0879 352 930
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм, Височини конс. кутии от 33 до 119 мм. Обороти: 420-2700 об. / м........ Разстояние от основата на шпиндела: 300 ммРазстояние от масата на шпиндела: 220 мм Производителност 200-250 кутии на час Мощност: 600 W Височина: 600мм Тегло 20 кг ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината ЗАБЕЛЕЖКA МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING /Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPENАко не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/Приложение -Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.Машината може да работи със следните видове кутии:52 cdl бирени кутии52 b52 бирени кутии52 кутии за напитки45 кутии Red Bull,63,73,83,99 мм.Тръбна хартияКутии за домашни любимци ЗАБЕЛЕЖКА; ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви веднага след покупкатаБързо вътрешно производство Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите .Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години. Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден .Първи ден 3 часа Втори ден 2 часа Трети ден 1 час