При този тип сушилни материалът се намира в различно състояние на течливост (псевдокипящ слой) или витае в струя (фонтаниращ слой). „БЕНЕКО” изработва, монтира и пуска в действие два варианта флуидизационни сушилни инсталации за широка гама насипни (дисперсни) влажни материали: дървесен чипс, стружки, трици, смляна биомаса, слама, и др.; всички видове зърно, зърнени храни и фуражи; материали с висока влажност за вторична преработка – шлемпа, джибре, пулп, плодови изрезки, костилки; строителни смески, инертни материали – пясък, каменно брашно, мраморен кейк и др.п., пластмаси, химически и лекарствени продукти.
СУШИЛНЯ – 500 кг/ч изсушен материал Предназначение: сушене на дървесина, изрезки, талаш, трици, тиквени семки и др. суровини и материали. Проектира и произвежда: СУШИЛНИ за ТРИЦИ и СУШИЛНИ за ЧИПС ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: производителност: 500 кг/ч изсушен материал включва: горелка, горивна камера, искроуловител, барабан, циклон, вентилатор начална влажност на суровината: 50 % изходна /крайна/ влажност: 10 % мощност на вентилатора: 15,0 kw контролер и ел. табло за автоматично управление Гаранционен срок: 18 месеца. за контакт: “КЕСИН“ – поръчкови НЕСТАНДАРТНИ МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ http://www.kessin-ltd.com [email protected] 0879 352 930
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм, Височини конс. кутии от 33 до 119 мм. Обороти: 420-2700 об. / м........ Разстояние от основата на шпиндела: 300 ммРазстояние от масата на шпиндела: 220 мм Производителност 200-250 кутии на час Мощност: 600 W Височина: 600мм Тегло 20 кг ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината ЗАБЕЛЕЖКA МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING /Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPENАко не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/Приложение -Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.Машината може да работи със следните видове кутии:52 cdl бирени кутии52 b52 бирени кутии52 кутии за напитки45 кутии Red Bull,63,73,83,99 мм.Тръбна хартияКутии за домашни любимци ЗАБЕЛЕЖКА; ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви веднага след покупкатаБързо вътрешно производство Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите .Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години. Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден .Първи ден 3 часа Втори ден 2 часа Трети ден 1 час