П Р О Д А В А ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ФЛЕЙК ОТ PET БУТИЛКИ
Condition:
Used
Year of manufacture:
2012
Country:
Gabrovo
Reference Number:
BB227478
Additional information
Description:
Инсталацията е изработена от хром никел и включва: 1. Пране със студена вода- отделяне на примеси от кал и частично капачки и етикети; 2. Сортировъчна лента; 3. Мелница; 4. Вана за отделяне на капачки и етикети (флотация); 5. Пералня с топла вода 85- 90 градуса с парогенератор; 6. Центрофуга- хоризонтална; 7. Вана за окончателно измиване; 8. Магнитен сепаратор; 9. Центрофуга- вертикална; 10. Сушилня със силоз за готовия флейк при влажност 0,7- 1,2%
Капацитет на инсталацията: 1. 2000- 2500 кг- натурален флейк за 8 часа; 2. 2500- 3000 кг- цветен флейк за 8 часа при едносменен режим
Мощност- 250 KW След флотация отделените капачки се преработват през екструдери и се произвежда гранулат при студено разделяне на нишките. Капацитет- 60-80 кг/ час. 1. 80 Ф мм Немски екструдер с дегазашна зона 60 ф мм 1. Вана за охлаждане на нишките; 2. Изтеглачка и резачка; 3. Силоз за гранулата.
Description
Инсталацията е изработена от хром никел и включва: 1. Пране със студена вода- отделяне на примеси от кал и частично капачки и етикети; 2. Сортировъчна лента; 3. Мелница; 4. Вана за отделяне на капачки и етикети (флотация); 5. Пералня с топла вода 85- 90 градуса с парогенератор; 6. Центрофуга- хоризонтална; 7. Вана за окончателно измиване; 8. Магнитен сепаратор; 9. Центрофуга- вертикална; 10. Сушилня със силоз за готовия флейк при влажност 0,7- 1,2%
Капацитет на инсталацията: 1. 2000- 2500 кг- натурален флейк за 8 часа; 2. 2500- 3000 кг- цветен флейк за 8 часа при едносменен режим
Мощност- 250 KW След флотация отделените капачки се преработват през екструдери и се произвежда гранулат при студено разделяне на нишките. Капацитет- 60-80 кг/ час. 1. 80 Ф мм Немски екструдер с дегазашна зона 60 ф мм 1. Вана за охлаждане на нишките; 2. Изтеглачка и резачка; 3. Силоз за гранулата.
Current rating: 5
Total votes: 3
Seller Info
Phone
0888 68 44 29
This announcement is published by:Private individual