Продавам оборудване за ковано желязо Hebo (E-STM 4, E-SBZ 3, E-HPG 2, E-EAS 3, E-GSO 2) Имам фактура от завода за сумата 32 480 Euro (63 336лв) Оборудването е произведено през 2008 г, и никога не е било използвано. Всичко е ново. Може да се продават отделно, за части. Може и бартер за къща, апартамент, вила, земя, парцел, градина, автомобил, кемпер, бус(до 9 места или товарен), селскостопанска техника. За бартер цена -50 000лв Sell equipment for forging Hebo (E-STM 4, E-SBZ 3, E-HPG 2, E-EAS 3, E-GSO 2) There is an invoice from the factory, in the amount of 32 480 euro. The equipment was produced in 2008, but never worked, stood in the package in the garage, the state of the new. The amount for all equipment - 22 000evr I can sell the equipment separately, in parts. Barter for car or property in Bulgaria
https://www.alo.bg/users/bonidex*** Пълначно-БУТИЛИРАЩА- Дозираща Машина- МОДЕЛ 2017г . Супер ефективна и лесна за работа. Пребутваща ръчна транспортна лента/без ток/ В цената не е включена помпа и филтър Супер лесна настройка. Пълначни игли с ф- 15/ Пълни бутилки от 100 мл-5000 мл. Производителност 900-1300 л/час РАБОТАТА НА МАШИНАТА ВИЖТЕ ТУК. http://youtu.be/VTmPqeDwD2о Цената е без ДДС Машини за затваряне на метални капачки и Коркови тапи Съдове Етикетирки Глава за затваряне на метални капачки Кашониращи Машини- нови и втора употреба ШИХТОВ ФИТЪР ДОЗИРАЩА ИГЛА ЗА ПЪЛНЕНЕ https://www.alo.bg/users/bonidex
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм, Височини конс. кутии от 33 до 119 мм. Обороти: 420-2700 об. / м........ Разстояние от основата на шпиндела: 300 ммРазстояние от масата на шпиндела: 220 мм Производителност 200-250 кутии на час Мощност: 600 W Височина: 600мм Тегло 20 кг ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината ЗАБЕЛЕЖКA МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING /Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPENАко не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/Приложение -Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.Машината може да работи със следните видове кутии:52 cdl бирени кутии52 b52 бирени кутии52 кутии за напитки45 кутии Red Bull,63,73,83,99 мм.Тръбна хартияКутии за домашни любимци ЗАБЕЛЕЖКА; ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви веднага след покупкатаБързо вътрешно производство Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите .Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години. Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден .Първи ден 3 часа Втори ден 2 часа Трети ден 1 час