Търговия с употребявана полиграфическа техника и сервиз
- изкупуване
- продажба на разсрочено плащане
- немски резци за полиграфичеки ножове
- гумиране на валове с гарантиран произход на конкурентни цени
- СЕРВИЗ на полиграфически машини
- Заточване на резци за гилотини с нови машини от водещите производители MVM и GOCKEL
ЛИНИЯ за производство на ПЕЛЕТИ – 1000 кг/ч Линията е с производителност 1000 кг/ч Предназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 мм и дължина съгласно стандарт EN 14961-2 Линията за производство на пелети използва като източник за енергия ел. енергия и дървесен продукт като гориво. Не се използват никакви допълнителни добавъчни материали. По своята същност тя е 100 % екологична. Линията за производство на пелети е напълно автоматизирана – от вход на суровината до изход на пакетирана готова продукция. Може да работи при непрекъснат режим - 24 часа, 7 дни в седмицата. ОБОРУДВАНЕ, включено в линията: БЕЛАЧНА МАШИНА за кори на трупи 22,0 kw ЦЕПАЧНА МАШИНА 11,0 kw ДРОБИЛКА със сито / дискова или роторна/ 75,0 kw ШНЕК за чипс за мелене МЕЛНИЦА 110,0 kw СУШИЛНЯ - включва: горивна камера, барабан, циклон, вентилатор; мощност на вентилатора 30,0 kw ШНЕК за чипс за горене ШНЕК за трици за пелетиране БУНКЕР за сух материал ПЕЛЕТ МАШИНА 110,0 kw ОХЛАДИТЕЛ - обезпрашител за пелети /с транспортна лента за пелети/ 4,0 kw ОПАКОВАЧНА МАШИНА полуавтоматична Гаранционен срок: 24 месеца. за контакт: “КЕСИН“ – поръчкови НЕСТАНДАРТНИ МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ http://www.kessin-ltd.com [email protected] 0879 352 930
Възможни стандартни диаметри на консервите 73, 99 и до 200 мм, Височини конс. кутии от 33 до 119 мм. Обороти: 420-2700 об. / м........ Разстояние от основата на шпиндела: 300 ммРазстояние от масата на шпиндела: 220 мм Производителност 200-250 кутии на час Мощност: 600 W Височина: 600мм Тегло 20 кг ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС В зависимост от партидата е възможно разминаване в цвета на машината ЗАБЕЛЕЖКA МАШИНАТА Е ОКОМПЛЕКТОВАНА ЗА КУТИИ 99мм с КАПАК ЗА ЛЕСНО ОТВАРЯНЕ ЕО/EASY OPENING /Възможна е допълнителна окомплектовка за стандартни капаци без EASY OPENАко не работите с машината всеки ден след работа смазвайте ролките. с олио/техническо масло/Приложение -Машините за консервиране са подходящи за запечатване на сок, месо, колбаси, течен алкохол, млечен чай, грижа за кожата и др. за всички видове железни, пластмасови, алуминиеви, хартиени и тенекиени кутии. Идеален е за малки производствени мощности.Машината може да работи със следните видове кутии:52 cdl бирени кутии52 b52 бирени кутии52 кутии за напитки45 кутии Red Bull,63,73,83,99 мм.Тръбна хартияКутии за домашни любимци ЗАБЕЛЕЖКА; ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР Е НУЖНА ОТДЕЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Всяка машина е професионално калибрирана (контрол на качеството на шевовете на консервите с оптичен компаратор), така че можем да започнем да правим домашни консерви веднага след покупкатаБързо вътрешно производство Предимствата, които отличават машината са преди всичко лекотата, удобството и бързината на затваряне на кутиите .Поставете напълнената кутия върху поставката. Спуснете главата с лоста и натиснете надолу. След включване на уреда подът с кутията се задвижва въртеливо.Затварянето на кутиите може да стане с леко движение с помощта на лоста от лявата страна на устройството. Затварянето може да бъде придружено от характерно скърцане, което показва правилността на целия процес.Методът за затваряне на консерви става все по-достъпен, тъй като храната, съхранявана в консерви, е годна за консумация дори след няколко години. Тази машината се използва за затваряне на консерви за приготвяне на консерви по собствени рецепти без добавяне на ненужни добавки.Този метод не е празна теория. Това е плод на мисъл, изследвания, време и многобройни експерименти. Въпреки доказателствата, потвърдени с повторяемост, че храните могат да се съхраняват две, три и шест години, все още има хора, които не вярват, че продуктите могат да се съхраняват толкова дълго Подходящата пастьоризация ще гарантира вкуса на продукта и ще премахне бактериите, правилно консервираната храна може да се съхранява няколко години без хладилник. Стерилизацията на консервите е елемент, който влияе върху трайността на готовите консерви.Най-популярният метод в домашни условия е тиндализационната струя е метод за консервиране на консервирана храна, който се състои от 3 пъти пастьоризация, извършена на интервали от 1 ден .Първи ден 3 часа Втори ден 2 часа Трети ден 1 час
Автомат за бродериqя– 6 глави/ 6 игли, работно поле 30 на 68 см., 850 оборота в мину г. FDD, монофазен, 220 V., с рамка, комплект гергефи – 8 размера, навивачка за калерчета. Използван, поддържан, в отлично състояние.
Безшумен мотор. Двойна електрическа изолация Пневматично изтупване на филтъра Байпас система за охлаждане Функция издухване (вентилатор) Стойка за аксесоарите Метален резервоар Държач на кабела